Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

10 de juny 2014

a l'Esperit Mohicà de Rubies i bolts que volen lliures..

**

Enfilem a repetir aquesta bona línia que aprofita el bo i millor del pany més a l'esquerra de la muralla del Peladet oriental, on ja no hi cap ni una agulla sense via a prop. L'abundant equipament ens marcarà l'itinerari en tot moment, potser només al quart llarg ens tocarà afinar el nas per marxar a dretes i seguir la lògica més fàcil, però el resultat s'ho val. Bons llargs sobre roca molt bona en general o ben sanejada a consciència.


La via però ha patit un tunejat, i algunes xapes han volat, i algun clau també s'ha perdut. Res greu i que no sigui fàcil de substituir amb un flotant a la fissura d'allà mateix.

Apuntar que algun 6a queda picant i s'agraeix! fruit del tunejat, amb el semàfor d'aliens i els friends fins al C2 anirem més que bé.



Escaladamoltbenfetaidesfetambl'Isa.. el darrer dies d'aires fresquets de nord.. amb les cabres salvatges ben protegides que ens venen a veure

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els bolts no volen lliures, son lladres que s'els enduen a casa !
Indi

edunz ha dit...

malaïts! i de pas, les fisures se senten alliberades!
Ben lleig els espàrrecs que han deixat..

Anònim ha dit...

Ben lleig es animar a fer aquestes accions ! Ja els indicaré de pas, unes fisures a Perles que tu no les deixes que se sentin alliberades !
Indi

edunz ha dit...

apa Joan, jo no animo a res! Feia únicament aquest comentari per fer un esment a les diferents realitats que hi ha...

Anònim ha dit...

Joan, he reptit dues vies teves a parets entrenyables per mi...! ia la qualitat de la via es desvirtua per la poca dedicació en l'obertura, les presses o digali com vulguis, ho sento. Hi ha vies que així, no caldria obrir-les, noi!
Sinó tenim res per aportar, millor no crear.