Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 de juny 2014

La bruixa de Font Ferrera regulada per nidificació

**

apunto aquí la info que em passen el CAR de que es demana no escalar a la paret de la Bruixa de Font Ferrera, ja que entre la carnestoltes i la via del Xuxe a nidificat i per primera vegada, l'aufrany. Que va tard i ara es troben en el moment més sensible de la pollada. Aproximadament fins a l'agost. Han posat cartells al lloc i al bar de les ressenyes del poble. Possiblement escalar a la part dreta per on passa la via dels sostres o la romàntic guerrer .. no afecti l'au però aquest cop han tirat a l'ampla.

pajaritus!!! bonic l'aufrany, sempre discret, sembla voler no voler molestar a ningú, passar desapercebut, tan elegant, blanc retall d'horitzó.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

necesiten molta intimitat ! quant més lluny estiguem els escaladors millor.

edunz ha dit...

els escaladores hem de seguir sent curosos amb la natura que ens envolta i acull, si...

edunz ha dit...

nova prohibició, aquest 2016 s'aplica el mateix