Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

30 de gen. 2015

a la punta O de la Coma de Varilles (Ransol, Andorra)

**


Fem aquesta bonia i senzilla esquiada que queda prou protegida de els allaus amb episodis de NO. Bona innivació al lloc dins el que està sent, o havia estat sent!? un hivern escadusser de neus.. avui les condicions hauran canviat força, però en tot cas, la iso zero alta d'aquests dies abans de la nevada feia la seva feina estabilitzant les plaques a sud i aquest dia ho trobem tot prou estable. A les nord ja deu ser una altra història, amb capes febles amagades sota la nova nevada.





Fem la volta com en l'anterior visita, obrint-nos a la baixada per fer el descens directa pel tub dins el bosc fins a l'aparcament. Bon gruix en tot l'itinerari, des de pols seca a pols humida a cotes baixes.










Esquiadamoltbenfetaidesfetambl'aniolalesportesdeltemporald'aquestsdies