Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

3 de març 2009

Pase de la repetició d'INTIFADA (A6) al CM del BerguedàA l'esquerra, la Cottontail tower per on passa la via (Foto: article Desnivel)

El proper dijous 5/03 a Gironella hi haurà el passe de l'escalada a l'INTIFADA (Fisher Tower, EE.UU) feta aquest estiu pel Pelut i l'Ester, la tercera repetició mundial de la que es considera la via d'artificial més difícil del món...

Tot això i més en el marc del 26 CicleMuntanya.cat de la comarca del Berguedà, amb l'habitual bon nivell de xerrades:

Dilluns 2 - 21h Llar d'avis de Puig-reig. Joan Cunill - "Els alps amb esquís"
Dimarts 3 - 21h Llar d'avis de Puig-reig. Jordi Magallon - "Viatge amb bicicleta per Ladakh"
Dimecres 4 - 21h Esgésia vella, Gironella. Lluc Pellissa i Laia Acero - "Índia una muntanya de Xapatis"
Dijous 5 - 21h Esgésia vella, Gironella. David Palmada "Pelut" i Ester Ollé - "Intifada, la via d'artificial mes dificil del mon"
Divendres 6 - 21h Teatre Municipal, Berga. Cecília Buil - "Pakistan i Alaska, alpinisme als extrems"
Dissabte 7 - 20h Teatre Municipal, Berga. Patrick Gabarrou - "Cerví somni d'un infant"
Diumenge 8 - 19h Teatre Municipal, Berga. Sebastián Álvaro - "Nadie nos dijo que fuera imposible"

2 comentaris:

Darderet ha dit...

Llàstima. No ens hi vam veure.
No us perdeu la filmació quan tingueu una altra oportunitat. Fins hi tot hi van utilitzar una càmera en el casc per fer la peli més viscuda.

edunz ha dit...

no va ser possible Ricard, ben bé fins a l'últim moment, però la setmana era massa complicada. Ja m'han comentat que estan fets uns artístes, i amb la 'fogositat' de'n Pelut la cosa deu quedar molt animada!