Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

21 de març 2010

Canal del Tossal de la Creu del Codó, 300m PD 80º (Solsonès)

*

Amb la canal al centre

Gaudint del regal de la gran nevada, enllestim aquesta escalada que ja feia temps que teníem en ment. La baixa cota del Tossal fa que la neu hi aguanti poc, i l'orentació ombrívola també posa difícil trobar-hi neu sòlida... Activitat senzilla i discreta. No sabem si és una primera, no tenim cap referència d'haver-se pujat. Aquí queda.


Escalant el tercer ressalt


Topo, i el Tossal de la Creu del Codó vist des del Puig de les Morreres


Al segon i tercer ressalts

Activitatmoltbenfetaidesfeta a trams amb en Xesco Mas i la Pilar Barbens els 10 i 18/03/10
(Fotos:EduPlana)

2 comentaris:

Darderet ha dit...

Eo,
aquest és un vessant que he recorregut un parell de vegades, a la cerca de les agulletes que en Josep Barberà va pujar fa dècades i que van aparèixer al seu llibre "Les nostres muntanyes". Aquesta entrada del blog m'ha recordat que encara en tinc algunes de pendents, però esperaré que marxi el fred per tornar-hi. A la foto panoràmica s'hi intueixen. Ja avisaré per si hi teniu interès.

edunz ha dit...

hola Ricard,
n'havia sentit a parlar d'aquestes agulles i la seva escalada pionera... quin llegat tant gran arreu! avisa'ns!