Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 d’ag. 2013

A la Sac de gemecs (70m 6a) de Font Ferrera (Solsonès)

**

Adjunto topo d'aquesta bon i recomanda via del bonica paret del triangle, all llocaret de Font Ferrera. Allà on el sol s'hi ajeu cada dia una estona, abans d'amagar-se del tot horitzó enllà.


Bona escalada oberta per un parell de mestres de la comarca, equipada amb les assegurances justes amb un final on cal parar compte. Una de les més boniques del lloc. On els còdols sempre s'han de palpar amb estima.



Escaladamoltbenfetaidesfetambl'Andrea a l'horamàgicadeFontFerrera

3 comentaris:

Anònim ha dit...

amb ganes de tornar a escalr aqsta part algun dia, pero t ho pots creure? encara no he trobat la tarda lliure per poder trucar i convernce't que "se memportis a escalar (o intetnarho)".
De moment el poc temsp lliure l he invertit pedalant sobre dues rodes..
salut i ganes de neu!
ignasi

edunz ha dit...

bona cosa! si és per estar 'ben' ocupat que era no toca deixar-ne escapar una! x cert, l'altra dia vaig repetir la btt-rases i baumes, .. no la recordava tant tècnica! .. el que té estar desentrenat sobre les dues rodes! Ho trobem! tu assalta sense escrúpols. Ah, la neu.. a veure si continua tot tan humit!

edunz ha dit...

Restaurada amb bolts innox intercalats