Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

17 de nov. 2013

Buenas vibraciones, 175m 6a (Vilanova de Meià)

**

Bona ruta poc equipada amb roca molt bona en conjunt i amb els típics murs plomats i desequipats! farcits de ganses que fins que no els escales no sembla que puguin tenir el grau tan baix. Un estil Tàrrega però més continua al travessar el característic arc de l'esquerra i sortir per un mur vertical fins a dalt. Hem fet un últim llarguet per sortir a la feixa bona.


Adjunto topo que per la xarxa circula una embarcada a esquerres al segon llarg. Potser és com es va obrir en origen? en tot cas, més recomanable fer el tram comú del bonic tercer llarg de la Tàrrega. Bona escalada que es fa ràpida, amb passatges ben macos i l''al.licient de tenir l'equipament just i haver d'afinar l'olfacte en algun tram.



Suauescaladamoltbenfetaidesfetambl'Aniol, el dia de la fira de la perdiu! que aquest dia ensenya la cua...

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Epa Edu! Un cop fent la Tàrrega vaig passar per la variant que marques més a l'esquerra, si no vaig errat hi havia un doble cap de burí també. La via sembla una bona proposta, és clar que ens haurem d'afanyar a repetir-la pq sembla que l'aperturista ha vist la llum i està retro-equipant sistemàticament (té por que prenem mal) Una pena.

edunz ha dit...

doncs si és així caldrà afanyar-se perquè la via val molt la pena així com està
..etern debat no resolt, en fi. Els dos burins he llegit que hi són, però al no passar-hi no els he marcat. El dubte meu era si l'itinerari origina era per l'esquerra, i la guia de torn ho pinta fent-ho coincidir amb la Tàrrega perquè és més bonic. És pura curiositat, millor anar per la Tàrrega. A veure quan fem eh!