Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de jul. 2014

Chocholoco, 80m 7a (St. Llorenç de Montgai)

**


Enfilem a repetir aquesta directa i bona via de la cara NE del Cilindre, ben amagada del sol a les tardes. Via recentment restaurada amb bolts, amb el grau colladet i uns quants xapatges obligats pel cap baix sobre el 6a a la primera tirada i tipus 6b a l'última.

Enllacem els dos primers llargs (6a+ i V+) sortint una bona tirada de 45m. El darrer de 7a, és mantingut i tècnic amb un pas explosiu al final del llarg morfològic i ben difícil de veure.

 
La via comença (dos bolts nous ben propers) entre la Ribes Sabaté (la clàssica) i la Cachanines (molt bona! del mateix oberturista, 6c de continuïtat i 6b més fàcil, assegurances allunyades) i acaba entre aquesta i la Carles Andrés escalant una placa taronja. En aquest post hi ha una foto del Cilindre amb les vies (on diu Cachaninuts hauria de dir Cachanines), on queda clar el "forat" per on passa la via (que no està marcada).

Aquest dia ens acompanyen escalant la Cachanines, sortint boniques imatges de les cordades paral.leles.




PotentviamoltbenfetaidesfetambelMiquelàgel i uns aire d'encara primavera!