Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

3 de nov. 2014

Trabucaire, 145m 6b (Busa sud)

**

Escalem aquesta nova via de la muralla sud amb el segell Indi entre la bonica Maneras de vivir i la prou trempada Molondrios paradise. És un traçat prou directe un cop solucionat el primer llarg que et mena a la base d'un diedre que ja no deixem fins al cim.. Bona "verticualitat" i escalada en lliure amb gest en més d'un punt. Molt equipada i on els flotants són ben be puntuals.



De grau obligat deu rondar el V+6a però amb el bolt a tocar.. El final ben vertical dóna un molt bon regust a tot plegat.






escaladamoltbenfetaidesfetamblaTxellilaSara... en un bany de sol de quan l'estiu es va colar per la tardor

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Val la pena com a via quasiequipada ? que a Busa n'hi han poques ! De roca que tal ?
Sonia Mascarell

edunz ha dit...

La via esta equipada quasi tota.. les peces flotants aniran be puntualment. La roca bona en general i on no es compensa amb els bolts... cap risc. La linia es ben bonica

Anònim ha dit...

Bueno, ja va be que n'hi hagui alguna de quasiequipada per disfrutar d'aquesta paret tant bonica i ferestega alhora ! Si la roca es bona en general deu d'estar sanejada perque a les altres vies sempre marquen roca variable... i portar un munt de material !
Sonia Mascarell

edunz ha dit...

Si has escalat a busa ja sabràs q la roca és sempre variable, pots trobar panys bonissims i tb de mediocres a la mateixa via... a disfrutar-les q el lloc i la seva tranquil.litat s.ho val!