Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

1 de des. 2015

skimo per Sorteny (Andorra)

**

Fantàstiques condicions aquest cap de setmana per iniciar una nova temporada de blanc per tot i que duri. Fem la volta senzilla de fins al Pic de la Portella del Forn per baixar per la banda de les canals de la Rabassa i tornar a l'aparcament per la vall de Rialb. 




Ben bona innivació, només als punts més afectats pel vent cal parar un punt de compte amb alguna aleta de tauró amagada però en general molt bé per lo recent de l'abundant mantell que va caure en un parell de nevades fortes.. .tot era verd fa dos dies i el tou és tan gros en alçada (40-50cm ben bons al cim) que sembla que la temporada hagi començat fa dies!

 


Sorprenentment estable a totes les orientacions. Pols primavera allà on més orientat al sol, pols dura o pols seca a les nord. 

Que continuï la festa!





Activitatmoltbenfetaidesfetamblafantàsticacompanyiade'nguilleamósgemma i un blanc que ja dóna ganes de tot i més!!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Si que es veu franca la neu, quina sort haver-se estrenat ja! ara a veure si dura....

edunz ha dit...

estrany inici de tempo que sobreviu amb aquest gruix tan generós caigut en dos dies! ... pendents del cel!