Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 d’oct. 2007

La Pell del Dimoni, 90m MD+ V+ A2 (Paret de Riu Lacó, Solsonès)


La Paret de Riu Lacó i ubicació de la via (Foto:EduPlana)
.


Acompanyo al Josep Mª Cases (Xuxe) en aquesta obertura que tenia pendent i participo en algun llarg. Llargs interessants d'artifo, especialment l'L4 on només hi ha quedat un pont de roca per marcar itinerari. Via pràcticament desequipada, interessant en clau local. A més dels tascons, recomanable portar aliens especialment per L1. Es tracta de l'únic itinerari obert a la paret.

L'accés el farem des de la carretera que comunica el coll de Jou amb Cambrils, deixant el cotxe a un espai a l'esquerra de la via (a 5' de Canalda). Descens per un corriol poc definit fins a peu de via (spit visible). La tornada és evident fins a la carretera.

Activitat realitazada el 14/06/07


Itinerari (Foto:EduPlana)