Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 d’oct. 2007

La balena blanca i el petit príncep, 130m 6c+ o 6a/Ao (Perles, Alt Urgell)

Via oberta aquest estiu amb 5 dies de feina incloent neteja de camins d'accés i descens, i neteja de blocs. Des de baix i fins A1+ després alliberat. Ha quedat força equipada.

Fantàstic viatge, testimoni d'un repte resolt, d'un amor nu, la considero la primera via oberta per mi. Amb la sempre fantàstica companyia d'en Xesco i les seves sabiduries.

Topo actualitzada el març del 08 després de vàries repeticions:


Perspectiva del Roc d'en Solà des del poble de Perles (Foto:EduPlana)

Obertura de l'L1 i perspectiva de L1 (Foto:XescoMas i EduPlana)


Slaps de l'L2 i camí de descens (Foto:EduPlana)


Rapelant l'L3 i sortida de l'L2 (Foto:XescoMas i EduPlana)


Placa perfecte de l'L3 i obrint l'L4 (Foto:EduPlana i XescoMas)


i el somriure d'un àngel.... el dia que l'ha vam acabar (Foto:EduPlana)