Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 d’abr. 2009

Obrint la via..... i anarinant

*

Obrint l'L2 .. (Foto:XescoMas)

seguim navegant per aquest petit mar de desploms seguint la línia que a cada metre guanyat ja es confirma com la que era, la que va clicar l'ullet aquell dia tot passant pel troç amb la mirada encuriosida... hi ha línies que ja hi són, que no s'han de descobrir.


El viatge.. i anar fent (Foto:EduPlana i XM)

el dia però queda estruncat, una petita però punyetera caiguda deixa el peu esquerra baldat. Però ja em pugut passar en lliure tot el primer llarg i del segon hem enlllestit el primer desplom en diagonal, que sembla la part més dura. On també sembla que es pot 'flotar', però això ja vindrà. Mmmm.. bona línia, en té la pinta.

Activitatfetaideixadamitges amb en XescoMas el 13/04/09

6 comentaris:

Indi ha dit...

La paret es veu molt guapa i tiesa!!. Anims i a tibar-li, metro a metro, llarg a llarg i al final ja serà una realitat.
Salut i a recuperar el peu.

Jortx ha dit...

És el galliner?

Últimament m'hi he acostat per fer el friki per la bauma fanàtica. Quin lloc més genial tot plegat!

A veure si ben aviat m'hi acosto a fer alguna de les vies clàssiques amb el Masfi, que ja fa dies que ho arrosseguem, i a l'estiu deu ser un bon forn!

A recuperar-se ràpid i a seguir-li!

edunz ha dit...

merci!

tiesa, i ben desplomada ara al principi!

i Jortx, ja vas bé, ja li vaig comentar al Masfi per on corre la via.. bon racó però venen setmanes amb massa aigua i a l'estiu impossible!

Llorenç ha dit...

Collons...aixó tira enrera! anims!! a part del peu segur que teniu destrosada la rinyonada i les espatlles! anims!! que ja queda menys!!! a veure quin grau obligat queda!!je je je!així igual ens hi podem apropar!

Guillem A ha dit...

Recupera't ràpid que a mi encara em queda alguna esquiada, molt poques però encara alguna!!! Deixa estar això de la roca i tira't a l'element blanc de cap!!!

edunz ha dit...

merci Llorenç, en lliure apreta i és difícil però combinat amb artifo es deixarà fer.. quedarà 'arreglada'

de cap de cap! així no fem anar el peu!