Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

15 d’abr. 2012

Neus d'hivern a la primavera del Port del Comte

**


Després de passar-se l'hivern despullat a l'última hora el massís es vesteix de blanc i ja fa dies que es pot foquejar. Aquesta setmana a la nevada de la nit de dijous se li suma la d'ahir dissabte (aquesta última amb gens de vent) que va tornar a enfarinar tota la serra fins a la Gallina Pelada passant per la serra del Verd.A la banda de les pistes només t'assegures les planxes resseguint les pistes on hi havia la base endurida. Des de la banda de Tuixén, en canvi, neu continua (escassa a la part de baix) des de les pistes d'esquí de fons... neu pols de luxe a les obagues, molt bona dins el bosc i prou fonda. Bonica circular pujant el pic de l'Estivella primer per esquiar l'estadi on posar pells i enfilar al Tossa Pelada per tornar a l'aparcament. Si no neva el principi de l'inici del tallafoc pot quedar descobert, .. o a trams, .. però sembla que aquesta setmana venen noves nevades. I DO!?

poema de dia entre la barrufa de les nevades de nord, la llum rabiosa de la primavera i les nuvolades que de tan riure que reguen el petit país que passava set..