Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

9 d’abr. 2012

Via Clasica.com, 110m 6a+ (Peramola, Alt Urgell)

**


Fem la primera repetició d'aquesta bona via que amplia el petit repartori de la petita paret de Peramola, entaforada a una valleta que sembli no voler portar enlloc.

Classiquíssima amb el segell Marmo i cia. que segueix la lògica d'una fissura que retalla la paret en dos a partir de l'L2, després d'un inici més atlètic que díficil.


Els graus queden més o menys de 6a+ els dos últims llargs. Ara els ponts de roca són la bomba però amb el temps ... a tenir en compte.

Bona opció pels matins d'hivern o les tardes d'estiu amb l'orientació E de la muralla. Són vies curtes que la paret no dóna per més, així que es poden enllaçar el mateix dia. Aquesta es troba al capdemunt, cal seguir la fresa amunt que ens portarà a peu de paret i baixar uns 100m fins al peu de via (ponts de roca visibles).

Dedicada a les vies clàssiques, escaladas de siempre


La fantasiosa muntanya de St. Honorat on les vies són dibuixades a mà alçada..



Activitatmoltbenfetaidesfetambelmarmoaraquelaprimaveracorrequevolplourejas'hainstalatdeltot

2 comentaris:

Xavi ha dit...

El 05-12-12 la vàrem repetir. Em va sorprendre bastant, tot i que és una via curta i la paret una mica "matollera" els llargs són molt bons. Llàstima de l'aproximació, que ens vàrem "colar". Vam pujar fins al peu de via de la "Kurt Albert" i després vam flanquejar per sota la paret, total, una bona embardissada. Ara ja sabem quin és el camí bo!

Salut!

edunz ha dit...

ei! bon via si, curteta però bona. Ja devieu veure'n una altre que començar per l'esquerra i la creua.. no en tinc la topo, potser li falta alguna coseta per acabar-se, també estarà bé i així s'aprofita millor l'aprox que es va 'currar' el marmo

salut!