Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

3 d’abr. 2012

Serrera, 2.913m BES3 (Andorra)

**

gents i muntanyes..

Visita breu al sempre agraït cim de la Serrera des de l'aparcament de Sorteny. Aquest dia la idea era enllestir una circular però al final per raons culinàries no va poder ser.. queda pendent, el salt cap a la vall de Rialb pot completar una sortida ja prou llarga.


La perdiu blanca que s'ho mira indiferent i tan li costa espantar-se de res

Neus molt estables arreu i transformada al punt a les vessants assolellades dins els horaris. Encara crosta a les obagues sense insolació i pols pesada a les que els hi toca esbiaixat. Aquest dia es calça esquís al primer pont que creua el riu un cop acaba la pista (100m de desnivell i 15' de porteig). El descens el podem apurar pel marge esquerra del riu (cal remuntar un poc definit collet, fixar-se a la pujada) que entre arbres ens deixa a la primera corba de la pista, a 100m de l'aparcament.


El corredor NE de l'Estanyó i descens per l'obaga del riu

El corredor NE de l'Estanyó en bones condicions d'innivació, tot i que encara manquen neu ben transformades a les nord.

Activitatenblancfetaidesfetal'ud'abrildeldotze