Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

3 de des. 2007

Sang de Crack, 235m 6b+ (Roca de Pesó, Collegats)


Adjunto topo d'aquesta via amb les assegurances que hi vam trobar. A "volat" algo de material respecte les ressenyes que circulen d'Onaclimb i A.Castellet dixit.


Arribant a la paret i topo de la via (Foto:EduPlana)

Bonica via, de dificultat mantinguda que "ajusta" el grau. Menció especial per la fissura de l'L3, de les millors que he escalat (amb el permis de Montserrat). L'L4 potser el més expo, amb un passet de 6a al tram final que cal protegir fins arribar al clau. De material vam passar amb joc d'aliens, joc de friends, tascons (prescindibles) i 12 cintes. El descens el vam fer rapelant la via (des de l'R2 a baix, 50m). Ara a l'hivern la via entra a l'ombra cap a les 12-13h, així que cal posar-s'hi aviat o passar fred, que al congost i corre l'aire!.... sort dels voltors, que t'escalfen el clatell.
I destacar també el pèndul que va patir en Miquel al trecar-se-li un canto en el flanqueig del tercer llarg, just després de treure l'última assegurança abans de la R. Un cop al turmell que després no el va deixar caminar i va fer decidir-nos a rapelar la via. El nanu és un valent, que es va recuperar de l'ensurt amb un bon somriure i després, com qui no vol la cosa, encadena els següent llarg! Ànims i a recuperar-se!

Activitat feta el 30/11/07 amb Miquel Sabadell.


Xemeneies del primer i segon llarg (Foto:EduPlana i MiquelSabadell)
.

Flanqueig (descendent!) de l'L2 i començant la fisura perfecte de l'L3 (Foto:EduPlana)


Escalant la fissura de l'L3 (Foto: MiquelSabadell)
.

Escalant la placa de l'L6 i fi de festa amb vistes al congost de Collegats, amb le passage pour l'impossible acaronat pel sol (Foto:MiquelSabadell i EduPlana)

1 comentari:

Miquel Sabadell ha dit...

Al final vaig tindre sort amb el turmell,a dia d'avuí ja em penso que estic recuperat del tot...Aviam quan és la propera...