Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

7 de set. 2012

Via Esperonet snse nom, 100m V+A1 (Roca de Canalda)

**

Enfilem a repetir aquesta bona però curta via amb dos llargs ben llargs i tots els ingredients de l'escalada canaldera, amb roca boníssima i també no tant, panxes, slaps, desploms, .. artificial un pèl laboriós i lliure sabrós amb algun passet de tirar amunt sense pensar-ho dues vegades. Però sense ser expo del tot. N'adjunto topo amb tota la info. Segurament algun quintillu més d'aquests podira ser 6a però en realiltat tan fa.



Es pot enllaçar amb la Blau vellutat i sortir per dalt (on contiua la tònica de l'escalada amb compromís)... i això que per mi un tercer llarg recte vertical encara hi cap i sortiria prou  maco!




Aquest dia acabem de nit, les hores de les feres.... geneta o gat mesquer, una llebre.. el porc fer que remena tranquil... aquest dia la guineu s'amaga, o no es deixa veure

Escaldaretrobadambelvalentdel'axelielsullsquetotshomirend'apropdel'ingrid a la fantàstica roca de Canalda que mai et deixa indiferent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Edu. Jo també ho vaig veure la possible obertura de l'últim llarg, suposo que l'Axel no ho va fer pel curro que hi havia però algun dia ens hi haurem de posar.

Salut.

Parce

edunz ha dit...

donc si, quedaria bé, tres llargs d'escalada directa i franca, i només creua la Bv en un punt sense massa escalada