Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

24 de des. 2013

al pic de la Serrera (Andorra)

**

Clàssica sortida arrancant des de l'aparcament de Sorteny. Neu continua i abundant fins al cim. Ressegueixo la banda dreta del riu, amb el plaer del paisatge sense traces.... ben obac, neu pols. Llacem amb el Nico de Baiau unes bones traçades per l'ascens habitual, que el gros dels visitants del dia - efecte refugi guardat? - han resseguit el fons de vall i han pujat la pala directament. Molta gent al cim, un parell de grups grans i gent per aquí i per allà... l'activitat a l'aparcament era bestial, la nitidesa de la pala es desdibuixa amb un pet, .. sembla que hi ha pressa!



La baixada bona la pesco amb l'Àlvaro de la Colilla pel que ell anomena la roca del rellotge i que és la baixada seguint l'obaga des del coll més amunt.. moolt bona neu pols en un paisatge sense traces... regal (!?)

 
Molt bona innivació a aquesta banda amb permís de les cares nord ben ventades (el corredor de l'Estanyó està sense neu el seu terç superior però en canvi la canal Cebollera de la mateixa sortida es veia factible). Neus estables ja per tot. Però això, canviarà després de l'episodi d'aquestes dies....amb neus de bones festes!

activitatmoltbenfetaidesfetael22dedesembreiunmuntdetroballesperquíiperallà