Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

1 de des. 2013

Super-crak, 80m 6b (Busa sud)

**


Escalem aquesta proposta recent de la vessant sud de Busa, on les línies es van succeïnt amb bones maneres i sembla que podrà ser així. Els graus ens han sembla amables, més venint del segell ABC. El primer el baixaríem a 6a i el segon quedaria en V+. Al primer llarg trobarem roca més delicada, però en general ens podrem protegir bé tot i que també toca escalar algun tram amb aire sota els peus a no se que portem un gat de cotxe. De material passem amb els aliens i càmalots fins al 4, tascons opcionals (potser algun mitjà i petit) i el C5 si el portem el posarem però també del tot prescindible. 
Peu de via evident, uns 150m a la dreta de la Jardí Botànic. El descens millor és, un cop a dalt, marxar a l'est a trobar les escales d'Orriols i d'allà a la pista que ens retorna al cotxe.

Topos aplegades i per aplegar al bar Trabucaire de Solsona de la ma dels veïns de vernedaclimb.


Activitatmoltbenfetaidesfetambl'Adrià i la companyiad'enRicardil'Eduiuncàmarad'excepció, en un dia de quatre estacions.. 


Busa despertada, vigilada i atenta. Bastió que fou, i és. D'una pimera prototrobada i n'hi haurà més. 


Presoners, Guardians, Pors&mandres tot alhora  i altres divagades