Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

5 de des. 2007

Peque Mantecas, 160m 6a+ (Roca Alta, Vilanova de Meià)



Escalant la vertical fissura de l'L1 (Foto:EduPlana)

Visita a la sempre o quasi, asolellada Vilanova de Meià, a per una escalada suau, de diumenge. Bonica i tranquila via, com l'entorn. Pràcticament equipada a partir del V+, de material passem amb els aliens i els friends del 2.5 i 3. Menció especial la mantinguda fissura del primer llarg. I també el final de via! encigalats per la cordada de davant ja anavem a sortir pel diedre que segueix amunt , però el llarg original surt per l'esquerra, amb un passet de flanqueig aèri protegit per un clau.

Topo de la via (amb un escalador a l'L1) i flanqueig del 5è llarg (Foto:EduPlana)

Les topos es poden trobar al web Ressenya i Onaclimb (veure enllaços). Activitat feta el 2712/07 amb en Xesco Mas i el seu genoll recent operat!

La cordada que va per davant escalant l'L1 i escalant l'últim llarg, d'on podrem sortir pel diedre recta o flanquejant a l'esquerra en l'últim pas (via original, hi veurem un clau després de dos parabolts) (Foto:EduPlana i XescoMas)

Amb la boira als peus (Foto:XescoMas)

Últimes llums a la roca dels Arcs (Foto:EduPlana)

6 comentaris:

Miquel Sabadell ha dit...

Ets una makina Edu, si no és amb un és amb l'altre,el tema és no parar..

edunz ha dit...

ja qui diu que és a través de l'escalada que trobem el silenci interior.... en un món ple de soroll, deu ser això que els atrapa tant!

lux ha dit...

eii edu!!

aquest la tinc a la llista...
ara jo li fare els honors amb uns quants a0 al primer llarg..jijij.
ja m'han dit que es interessant per començar....

ara que concorreguda la via,
tot just hi tenia uns amics dissabte! ja es veu ke s'ho val...

avant!

edunz ha dit...

ei lu!!
doncs t'agradarà, no només l'escalada, també la tranquilitat del lloc... el primer llarg podràs fer bons Ao però porta aliens, friends fins al 2 i tascons mitjans i petits! que de clau a clau no s'arriba. El més liat és la sortida del darrer llarg, amb uns pasets una mica estranys, també t'anirà bé la ferralla...

bons escalades i ens veiem algun dia!

Llorenç ha dit...

ups!!! es veu guapa la via...tot i aixó, sembla que hi ha feina, aquest primer llarg segur que no es de tramit! i els graus aVilanova tampoc els regalen!

Moltes gracies! m'han entrat ganes d'anar-hi tot i quefa una mica de por!

edunz ha dit...

ei Llorenç! segur que amb el vostre instint clàssic no tindreu problemes! amb els ferros es passa bé (friends fins al 2, més no cal). Segurament per continuitat podria ser 6a+ però realment no hi ha cap pas que passi del 6a.
vagi bé i que la disfruteu!