Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

23 de març 2008

La Dama de los Vientos, 80m 6b+ AOe(7a+) (Pala del Coll, Montroig)

Escalant l'L1 (Foto:EduPlana)

Enfilem a l'afalbe i sempre sorprenent Montroig amb una idea exigent, però deshores i altres històries primaverals fa que canvíem de plans i encarem aquesta via hiperequipada a l'estil Gutíerrez&Ruíz. Ja me l'havien recomanda, i no és per menys. Traçat aeri, amb un primer llarg de diedre fissura d'insomni.
.

Topo de la via i escalant l'L1 (Foto:OscarSolé)

De material l'L1 està molt equipat, a l'L2 són opcionals aliens tipus gris o groc per l'inci del llarg (al llarg falten 3 claus de la resse original, nosaltres no vam posar res però), l'L3 equipat i l'L4 molt equipat. Sobre la graduació, al primer llarg la dificultat és mantinguda amb un final on cal reservar-se piles. Possiblement més 6c o + que no pas 6b+. La resta bé. El 7a+ no el provem que encara volem fer una altra via, però se li veu color.

Activitat feta amb l'Oscar Solé el 21/03/08


Escalant l'L1 (Foto:OS i EP)

Escalant l'L1 (Foto:EP)


Escalant l'L1 i inici de l'L2 (Foto:EP)

L'aeri flanqueig de l'L2 (Foto:EP)

Arribant a l'R2 i l'artifo de l'L3 (Foto:OS)


Escalant la xemeneia de l'L3 (Foto:EP)


Escalant l'L4 (Foto:EP)

El testimoni de l'Arnau i la Sílva fa que tornem a canviar de plans i el dia continua amb un intent a la Trolls a la Pala Alta amb en Miquel Blanco, però al segon llarg li perdem el rastre i abans que ens agafi el negre rapelem des d'un pont de roca de l'L2 de la Gnoms... algo perduts anavem... però ja l'enganxarem. Ai la primavera.

.

A l'L1 de la Trolls (Foto:EP)

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats per la via, tot i que és curteta, és molt guapa. Coincideixo amb tu, en el primer llarg.
No sé si les heu fetes, la heroes del silencio i la capitan veneno són molt maques, la dels Llons està molt bé tb, però en akesta es necessita artilleria pesada (pitons).
M'agradat molt el teu blog, enhorabona, si no tens inconvenient faré un link.
Salut i roca

edunz ha dit...

bones Mingo, la heroes, la capitan, la suave totes molt guapes, hi han els posts. La dels llons està pendent, bona pinta. Cap problema en linkar el blog, jo faré el mateix
salut i a veure si coincidim un dia per les parets!