Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

20 de maig 2008

Cicle de projeccions de Torelló 2008

Adjunto el programa de projeccions arreu de Catalunya del les Pel.lícules guanyadores al 25è cicle de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló (edició 2008).

Apareix una breu ressenya de les pelis seleccionades: Searching for the coast wolves (llops i humans), i Le Montagne Perdu, dedicada a la pèrdua del gran escalador, alpinista i aventurer Jean Christophe Lafaille, mort en el seu intent al Makalu (8.463m), a l'hivern, en solitari, i sense oxígen.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Hola Edu!
Quines esquiades que us heu muntat per acabar la temporada!
A principis de setmana em van dir que el Puigmal encara estava de conya, 5 minuts a peu i neu pols fins a dalt.
Afortunats sou a Solsona que veureu les pelis de Torelló (a la Seu ho vam demanar però ens van dir que fins l'any que ve, que enguany ja havien fet el "cupo" de ciutats que ho demanaven).
La "parabòlica" via nova de la Bucòlica em van dir que segurament es dirà "Què farem?". L'altra dia aprofitant una visita a la zona vam fer els dos primers llargs. Encara està una mica trencada.

Ens veiem!

edunz ha dit...

Bones Xavi!
llàstima de meteo, tot i la sequera, perquè és dels anys bons, quan es pot allargar la temporada fins a principis de juny!
Tinc curiositat per veure com han deixat els llargs al final, en un últim post al forum dels manerions veia que surtia un llarg menys de com vam fer-ho nosaltres. Jo algun altre dia, amb bon temps que vam passar molt fred, ja hi tornaré
Records!

edunz ha dit...

farts d'aigua....

quin món el de la muntanya, a caranorte lamentant la mort del ochoa i a esquidemuntanya felicitant als temeraris que s'enfilen a fer muntanya amb tronades... (imagineu-vos el debat si hi haguéssin hagut de rescatar-los uns bombers..).. quanta vanitat, quanta arrogància de l'ésser huma vers la natura i els seus elements.....

ahir vam passar el film guanyador de torelló'08 sobre les darreres hores del Lafaille...

no entenc res d'aquest circ que és la muntanya,

gent, si eren ben bé les darreres imatges d'ell! (autograbació), i els ulls plorosos de la seva dona (autograbació) quan veu que no el truca... no ho entenc, com fer públic un moment tant íntim i únic. No vaig entendre si es tractava d'un homenatge a 'aquest petit home en una muntanya molt gran', o simplement aprofitar el material gràfic per fer-ne una peli i recuperar diners dels espónsors, o les dues coses, o cap de les dues... el fet de no entendre-ho és el que em deixa pensatiu.

farts d'aigua....

aquí els pastors diuen que ja n'hi ha prou, que l'herba s'està podrint. I pels sembrats tampoc és bò.